Models Inc Int
Stijlvolle promotie voor uw event of business
Volledig op maat naar uw visie
Models Inc Int
Mannequins
Dressmen
Modeshows
Fashion Classes
Fotomodellen
Hostessen & Hosts
Demonstratrices
Events
Models Inc Int
--

Bekijk onze opleidingen & fashion classes

Model worden | Modellenbureau Models Inc. International

Wil je graag model worden?
Models Inc. International helpt nieuwe en bestaande modellen aan opdrachten en opleidingen om een succesvol model te worden.
De opdrachten gaan van catwalk tot fotoshoots en/of hostessenwerk.

Praktische informatie over fashion classes

Heb je nog geen ervaring met modellenwerk maar wil je graag een model worden? De fashion classes van Models Inc. staan open voor iedereen! Je leert er de knepen van het modellen vak en wordt er opgeleid tot een allround catwalk- en fotomodel. Na zeven maanden ben je goed voorbereid om gemotiveerd én deskundig aan de slag te gaan.

Tijdens deze opleiding werk je ook aan een professioneel portfolio waarmee je eventuele opdrachtgevers van ‘jouw kunnen’ overtuigt. Wij zorgen ervoor dat je succesvol aan de slag kan! Maar een modellenopleiding betekent niet dat je erna verplicht als catwalk- of fotomodel aan de slag moet gaan. Veel jonge en oudere mensen worstelen met onzekerheid, faalangst en twijfel over hun eigen kunnen. Hun uitstraling en persoonlijkheid komen daardoor in het gedrang. Zij aarzelen om in de openbaarheid te treden en kunnen zich moeilijk of niet positief profileren. Deze cursus stelt je in staat om dat zelfvertrouwen op te bouwen en te vergroten.

Tijdens de modellenopleiding “fashion classes” komen alle fashion elementen aan bod. Ook schoonheidsverzorging, visagie, houding en gedrag tegenover de fotograaf, omgangsvormen en etiquette. Wil jij jouw zelfvertrouwen een serieuze boost geven en model worden? Dan is het nuttig om deze modellenopleiding cursus te volgen. Denk eraan wat er in je omgaat wanneer 200 à 300 mensen beginnen te juichen wanneer JIJ het podium opstapt… Wanneer JIJ de geslaagde foto’s van jouw eigen fotosessie aan vrienden, kennissen en omgeving met trots toont. Wil jij bovendien op de catwalk of voor de camera staan? Twijfel dan niet langer en meld je nu aan voor de Fashion Classes, de modellenopleiding van MODELS INC. INTERNATIONAL.
Opleidingen Models Inc
Opleidingen Models Inc
Opleidingen Models Inc

Models Inc International - Praktische informatie

De opleiding wordt gegeven door professionele lesgevers en omvat:

Looptechniek, klassiek en ritmisch

Figuur- en houdingverbetering

Choreografie

Schoonheidsverzorging

Make up

Fotoshoots

Gebruik van accessoires

Assertiviteitstraining

Gedrag voor camera en fotograaf

Omgangsvorm en etiquette

De cursus staat open voor:
Kinderen vanaf 6 jaar
Meisjes en jongens van 13 tot 24 jaar
Dames en heren van 25 jaar tot 60-plus
Volslanke dames en heren met maat 42 tot 48
De cursussen 2015-2016 zijn inmiddels in begin oktober van start gegaan en worden op de volgende locatie gegeven:
Dansstudio RITMO, Ekkelgaarden 13, 3500 Hasselt
Elke donderdag om 19:30 uur


Laszlo tekent diplomas
De lessen worden wekelijks gegeven, op dezelfde locatie, dezelfde dag en hetzelfde uur, uitgezonderd tijdens de schoolvakanties. De cursus loopt tot einde april. Op het einde van een geslaagde cursus wordt een diploma van MANNEQUIN OPLEIDING uitgereikt. Je bent nu klaar om aan de slag te gaan en MODELS INC. INTERNATIONAL zal je graag begeleiden naar jouw eerste opdrachten. Anderzijds heeft elkeen die de volledige cursus heeft gevolgd, doch niet geslaagd is, of voor zichzelf heeft uitgemaakt dat er nog bijgeleerd kan worden, het recht om alle lessen vanaf het volgende jaar opnieuw te volgen zonder betaling van bijkomend inschrijvings- of cursusgeld.

WEES ER OP TIJD BIJ WANT DE PLAATSEN ZIJN BEPERKT !
Men kan ten allen tijde in- of uitstappen.

Via deze website kan je online inschrijven, waarna je bij aanvang van de volgende les speciaal verwelkomd wordt op de locatie van jouw keuze.
nu online inschrijven

Models Inc. International BE

Leterweg 47
3740 Bilzen
Limburg, België
Joseline Panis
+32 (0)475 49 11 43
models.inc.bvba@telenet.be
Models Inc. International © 2024 - Powered by Devenox