Models Inc Int
Stijlvolle promotie voor uw event of business
Volledig op maat naar uw visie
Models Inc Int
Mannequins
Dressmen
Modeshows
Fashion Classes
Fotomodellen
Hostessen & Hosts
Demonstratrices
Events
Models Inc Int
--

Models Inc International - Onze historiek

Models inc international
bekijk al onze modellen
klik hier
Models inc international
Models inc international
bekijk al onze modellen
klik hier
Models inc international
Models inc international
bekijk al onze modellen
klik hier
Models inc international
Models inc international
bekijk al onze modellen
klik hier
Models inc international

Models Inc International startte in 1995 onder de leiding van Mevrouw Joseline PANIS, die nog het agentschap nog steeds met sterke hand leidt.

Na enkele jaren activiteit lanceerde Models Inc International haar eerste gedrukte modellengids uit onder de noemer “MODELS FROM BELGIUM”. Deze gids was voor fotografen en publiciteitsagentschappen het ideale hulpmiddel om een gepast model uit te kiezen en in te zetten. Voor Mevrouw Panis was het de aanzet van een boeiende carrière die zich nog steeds verderzet. De communicatietechnieken zijn sinds de startperiode enorm gewijzigd en Models Inc International heeft de uitdaging van aangegaan en heeft zich met enthousiasme en succes aangepast.
Dat een gedegen opleiding de basis en springplank kan zijn van een internationale modellencarrière is meer dan duidelijk, vooral wanneer men vaststelt dat de Limburgse MODELS INC. wereldmodellen heeft opgeleverd. Met redenen en trots is MODELS INC. de bijvoeging INTERNATIONAL waardig.
Vele van onze eerste modellen hebben met succes een professionele loopbaan achter de rug. Meer recente modellen zijn volop in de running en een nieuwe generatie biedt zich aan... Ons model Fabien Hauquier is één van onze toonvoorbeelden van succes. Na zijn verkiezing als Mister Limburg International werd Fabien in 2002 als 1ste ereheer bij de verkiezing van Mister Belgium. Een jaar later werd hij in de Brewery Hall in Londen verkozen tot 2de ereheer bij de Mister World verkiezingen. Het jaar daarna, in 2004 behaalde hij in Hollywood de felbegeerde titel van Zeus Mister World. Hij was dé grote winnaar nummer één met Richard de Stefano uit Venezuela en Peter Hance uit Puerto Rico als 1ste en 2de ereheer.
In 2006 werd Fabien in Jinjang City in China op de Manhunt International Election, de grootste modellenverkiezing in de wereld, verkozen tot 2de beste model ter wereld. Met als basis de modellenopleiding van MODELS INC. INTERNATIONAL is Fabien uitgegroeid van een onopvallende badmeester uit de Kempen tot een super- en wereldmodel. Een internationaal gerenommeerd trendkenner omschreef onze Fabien als volgt: "I don't know much on this guy, aside the fact that he knows how to walk, he is gorgeous and looks great in a suit". Ook andere modellen hebben belangrijke referenties op hun naam en MODELS INC. INTERNATIONAL en haar team zijn blij met de bekomen resultaten en zitten nooit stil. Elk nieuw jaar is een uitdaging voor nieuwe initiatieven. Zo wordt er sinds 2012 jaarlijks een MODELS INC. kalender uitgegeven om het MODELS INC. MODEL Office en onze modellen te promoten. De eerste kalenders in zwart-wit, maar vanaf 2016 komt daar wellicht verandering in met een totaal nieuw concept.
De Communicatietechnieken zijn de laatste jaren enorm gewijzigd en MODELS INC. INTERNATIONAL kan zich niet van de sociale media onttrekken. Met regelmatige updates en nieuwsmeldingen zal de vernieuwde MODELS INC. website hét communicatie- en informatiemedia bij uitstek zijn om onze activiteiten kenbaar te maken en toe te lichten, waarbij alle modellen- en andere info op één site gebundeld wordt. MODELS INC. INTERNATIONAL staat klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en zal zich met enthousiasme en dynamiek blijven concentreren op de fashion activiteiten en daarbij zijn Facebook en Twitter als communicatiemiddel onontbeerlijk.

Models Inc. International BE

Leterweg 47
3740 Bilzen
Limburg, België
Joseline Panis
+32 (0)475 49 11 43
models.inc.bvba@telenet.be
Models Inc. International © 2023 - Powered by Devenox